Vælg en side

Handelsbetingelser

Nedenfor kan du finde de generelle vilkår for handel med Stentebjerg Antik. Vi opfordrer til, at du læser dem grundigt igennem inden du gennemfører et køb.

Varer købt hos Stentebjerg Antik, er gamle brugte møbler, hvoraf nogen af dem er over 100 år gamle, og de vil bære præg af brug igennem tiden. Vi tjekker altid møblerne af, inden de forlader lageret, så låger, skuffer osv. ikke binder. Der gøres ligeledes opmærksom på, at vores møbler er håndbygget i massivt træ, der er et levende materiale, som påvirkes af luftfugtighed. Møblet optager og afgiver fugt alt efter det klima, som det er placeret i. Vi fraråder, at møblet placeres for tæt på f.eks. brændeovne og radiatorer eller udsættes for direkte sollys, da det medvirker til en lav luftfugtighed, som medfører revnedannelse i møblet. 

Vores møbler er rustikt håndmalet, og derfor kan der forekomme synlige spor af knaster og penselstrøg.

Virksomhedsoplysninger

Stentebjerg Antik ApS
Sanderumvej 173
DK-5250 Odense SV.

CVR-nummer: 39709465

Betaling

Stentebjerg Antik modtager kontant betaling ved levering/afhentning, MobilePay eller betaling via bankoverførsel senest 8 dage efter levering/afhentning.

Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK)

Nu kan du også betale med MobilePay!

Levering

Stentebjerg Antik leverer selv til Sjælland, Jylland, Fyn og andre bro-faste øer. Pris for levering fra 500 kr. inkl. moms. Som udgangspunkt leverer vi til kantstenen, hvis ikke andet er aftalt på forhånd. Leveringen planlægges ud fra hvad vi har af leverancer fra uge til uge.

Ved levering til Grønland, Bornholm og andre ikke bro-faste øer, hjælper vi gerne med at arrangere transport.

Fortrydelsesret

Skulle du fortryde dit køb hos Stentebjerg Antik, har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Varen, der returneres, skal være i samme stand, som ved købet. Ved fortrydelse bedes du henvende dig via telefon 40436003 eller på mail stentebjerg@stentebjerg-antik.dk. Du skal selv arrangere returforsendelsen senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de udgifter, der vil være i forbindelse med varens returforsendelse. Vi tilbagebetaler varens købspris indenfor 14 dage efter modtagelse.

Reklamation

Reklamationsretten gælder fra du har købt varen og 2 år frem. Reklamationsretten gælder kun for forbrugere, der handler som privatperson.

Skulle du modtage et møbel, der lider af fejl og mangler, som IKKE er beskrevet i produktbeskrivelsen, har du 2 års reklamationsret. Fejlen eller manglen ved møblet skal være til stede på købstidspunktet. Det betyder, at det ikke må være på grund af din brug, at møblet er gået i stykker.

Der gøres opmærksom på, at du mister reklamationsretten, hvis du forholder dig passiv. Det betyder, at du skal klage umiddelbart efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder, vil det som udgangspunkt anses som godt nok. Afhængig af den enkelte situation, tilbyder vi, at få møblet repareret, afslag i prisen eller få pengene tilbage (ophæve købet), hvis fejlen eller manglen er væsentlig. Vi forbeholder os retten til at vurdere, hvilken form for kompensation, der træder i kraft.

Reklamationer inden for 0-6 måneder efter købstidspunktet, er det som udgangspunkt, at fejlen var til stede på købstidspunktet.

Reklamationer 6-24 måneder efter købstidspunktet, er det forbrugeren, der skal bevise fejlen var til stede på købstidspunktet. Det betyder at du som forbruger skal bevise, at du har anvendt møblet på almindelig vis, og det ikke er grundet brug, at fejlen eller manglen er opstået.

Reklamationer med vedhæftet billeder af fejlen eller manglen, kan meddeles via e-mail stentebjerg@stentebjerg-antik.dk